Stepan Kiessling bientôt à Galatasaray ?
3 participants
Page 1 sur 1
Stepan Kiessling bientôt à Galatasaray ?
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Default.aspx?aType=Detail&Catid=32&Articleid=109428
Kiessling artık resmen Aslan
Galatasaray´da transfer rüzgârı esmeye başladı. Teknik direktör Michael Skibbe ilk icraatına imzayı attı ve Leverkusen´den talebesi olan Stefan Kiessling´in transferini noktaladı.
Galatasaray’da transfer rüzgârı esmeye başladı. Teknik direktör Michael Skibbe ilk icraatına imzayı attı ve Leverkusen’den talebesi olan Stefan Kiessling’in transferini noktaladı. 24 yaşında ve 1.91 boyunda olan golcünün birkaç gün içinde İstanbul’a gelerek sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Forvetteki sıkıntıyı Kiessling ile çözen Sarı-Kırmızılı Yönetim, savunmaya takviye için de iki isim üzerinde yoğunlaştı. Öncelik Bayern Münihli Daniel Van Buyten’de... Tecrübeli savunmacı olmazsa, ibre halen Avusturya Milli Takımı ile Euro 2008’de mücadele eden Martin Stranz’a çevrilecek.
D'après Fanatik (site turc), Galatasaray aurait conclus, grâce à l'influence de Michael Skibbe, le transfert de Stefan Kiessling, l'attaquant de 24 ans et 1m91 du Bayer Leverkusen. En outre, Galatasaray souhaiterait recruter deux défenseurs, dont Daniel Van Buyten du Bayern de Münich, ou Martin Stranz, international autrichien.
Sinan- Modo'
Re: Stepan Kiessling bientôt à Galatasaray ?
Je ne croit pas que VB viendra il a deja refuser marseille
Shady- Modo'
-
Supporter de: : Club Africain/Marseille/Arsenal/Milan/Portsmouth/Napoli
Joueurs préférés: : Mouihbi/Ben Yahia/Ouertani/Nasri/Ben Arfa/Messi
Groupe de supporter: : African Winnars
Re: Stepan Kiessling bientôt à Galatasaray ?
oue mais non on parlait aussi je Juni à Galatasaray ^^
Valere- SupporteUr du Dimanche
Page 1 sur 1